Předseda vlády Moravskoslezské republiky blahopřeje Krležské demokratické republice k přijetí nové ústavy


Olomouc, 28. května 2024 – Předseda vlády Moravskoslezské republiky Bratslav Šťasten gratuluje Krležské demokratické republice k historickému momentu přijetí nové ústavy, která byla schválena dne 27. května na první ustanovující schůzi Sněmovny lidu Krležské demokratické republiky.

„S radostí sledujeme, jak Krležská demokratická republika učinila významný krok k posílení demokratických principů a právního státu. Nová ústava je základem pro další rozvoj a prosperitu vaší země,“ uvedl předseda vlády Bratslav Šťasten.

Na první ustanovující schůzi Sněmovny lidu Krležské demokratické republiky, kromě schválení ústavy, složili zvolení poslanci slib, vyjádřili podporu vládě Jana Šťastného a byl schválen zákon o státních symbolech. Předsedou sněmovny se stal Martin Brožek.

Moravskoslezská republika považuje přijetí nové ústavy v Krležské demokratické republice za významný milník a pevně věří, že tento krok přispěje k posílení stability a rozvoje v regionu.

Kontakt pro média:
Jméno: Bratslav Šťasten
E-mail: vlada.morava@email.cz

O Moravskoslezské republice:
Moravskoslezská republika je nezávislý mikronárod v srdci Evropy, který se zaměřuje na podporu demokratických hodnot, ekonomický rozvoj a kulturní výměnu. Hlavním městem je Olomouc, které je významným politickým, kulturním a ekonomickým centrem.

Zdroj: Krležská demokratická republika


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *